Kuka Orpon ja Purran velka- ja rasismisotkun siivoaa?

Miten voi olla, että Orpon ja Purran hallitus leikkaa miljardikaupalla tavallisen suomalaisen peruspalveluista, kuten terveydenhuollosta, sosiaaliturvasta ja koulutuksesta, ja joutuu silti ottamaan melkein 40 miljardia uutta velkaa?

Edellinen hallitus otti tuon verran velkaa ja selätti sillä koronapandemian ja teki suuria panostuksia maanpuolustukseen Venäjän aloittaman sodan takia.

Tavallinen duunari, opiskelija tai sairauksista kärsivä ei voi kuin ihmetellä, kuka näistä Orpon ja Purran massiivisista velkamiljardeista oikein hyötyy, kun näiltä tavallisilta suomalaisilta leikataan rajusti eikä silti velanottoa saada yhtään pienennettyä.

Vaalipuheissa Purran ja Orpon joukot vakuuttelivat, että velkaantuminen lasten kustannuksella loppuu nyt. Nyt näyttää kovasti siltä, että velkaantuminen lastemme kustannuksella jatkuu entiseen malliin. Hyöty velkamiljardeista menee hyväosaisten taskuun – ei lastemme paremman tulevaisuuden rakentamiseen.

Parissa kuukaudessa on saatu aikaan melkoinen sotku. Talouden tasapainotuksen piti olla hallituksen tärkein päämäärä, jonka varjolla se on valmis jopa hyväksymään keskeisten ministerien avoimen rasismin. Nyt olemme saaneet rasismia normalisoivan ja velkarallia jatkavan hallituksen, joka ajaa Suomea moraaliseen konkurssiin ja yhdellä kädellä murentaa suomalaisille rakasta hyvinvointivaltiota ja toisella kädellä ammentaa velkarahaa kokoomuksen eturyhmille.

Orpon ja Purran konservatiivihallitus on ansainnut kaiken saamansa kritiikin eikä ole yhtään ihme, että enemmistö kansalaisista on tyytymättömiä hallituksen toimintaan. Kukahan tämän sotkun siivoaa?

Yksi vastaus artikkeliin “Kuka Orpon ja Purran velka- ja rasismisotkun siivoaa?”

Kommentit on suljettu.