Kuka Orpon ja Purran velka- ja rasismisotkun siivoaa?

Miten voi olla, että Orpon ja Purran hallitus leikkaa miljardikaupalla tavallisen suomalaisen peruspalveluista, kuten terveydenhuollosta, sosiaaliturvasta ja koulutuksesta, ja joutuu silti ottamaan melkein 40 miljardia uutta velkaa?

Edellinen hallitus otti tuon verran velkaa ja selätti sillä koronapandemian ja teki suuria panostuksia maanpuolustukseen Venäjän aloittaman sodan takia.

Tavallinen duunari, opiskelija tai sairauksista kärsivä ei voi kuin ihmetellä, kuka näistä Orpon ja Purran massiivisista velkamiljardeista oikein hyötyy, kun näiltä tavallisilta suomalaisilta leikataan rajusti eikä silti velanottoa saada yhtään pienennettyä.

Jatka lukemista ”Kuka Orpon ja Purran velka- ja rasismisotkun siivoaa?”

Hallituksen nollatoleranssi rasismille on lähinnä vitsi

Jos Purran vastenmieleisen rasistisissa ja avoimesti maahanmuuttajia halventavissa kirjoituksissa ei ylity raja, niin missä raja menee?

Ihan tosissani kysyn, mitä pitää tapahtua ennen kuin pääministeri Orpo toteaa, että nyt tuli mitta täyteen. Suomen politiikassa otetaan nyt rajuja askelia kohti pimeää synkkyyttä.

On täysin käsittämätöntä, että Suomessa vuonna 2023 ei hallitus kykene laittamaan rasismille nollatoleranssia ja sanoutumaan siitä irti jämäkästi ja uskottavasti, aiempia typeryyksiä pahoitellen.

Päinvastoin Purra on selväsanaisesti ilmoittanut, että hänelle ”ei tulisi mieleenkään irtisanoutua tai pahoitella” hänen kirjoittamiaan umpirasistisia ajatuksiaan.

Tähän asti hallituksessa on hyssytelty, vähätelty ja vältelty vastuuta. Vedotaan hallitusohjelman yleviin kirjauksiin, vaikka samalla viestitään, että todellisuudessa ajatusmaailma on se sama, joka näkyy Sciptan vieraskirjassa.

Jatka lukemista ”Hallituksen nollatoleranssi rasismille on lähinnä vitsi”