Hallituksen nollatoleranssi rasismille on lähinnä vitsi

Jos Purran vastenmieleisen rasistisissa ja avoimesti maahanmuuttajia halventavissa kirjoituksissa ei ylity raja, niin missä raja menee?

Ihan tosissani kysyn, mitä pitää tapahtua ennen kuin pääministeri Orpo toteaa, että nyt tuli mitta täyteen. Suomen politiikassa otetaan nyt rajuja askelia kohti pimeää synkkyyttä.

On täysin käsittämätöntä, että Suomessa vuonna 2023 ei hallitus kykene laittamaan rasismille nollatoleranssia ja sanoutumaan siitä irti jämäkästi ja uskottavasti, aiempia typeryyksiä pahoitellen.

Päinvastoin Purra on selväsanaisesti ilmoittanut, että hänelle ”ei tulisi mieleenkään irtisanoutua tai pahoitella” hänen kirjoittamiaan umpirasistisia ajatuksiaan.

Tähän asti hallituksessa on hyssytelty, vähätelty ja vältelty vastuuta. Vedotaan hallitusohjelman yleviin kirjauksiin, vaikka samalla viestitään, että todellisuudessa ajatusmaailma on se sama, joka näkyy Sciptan vieraskirjassa.

Jatka lukemista ”Hallituksen nollatoleranssi rasismille on lähinnä vitsi”

Väestönvaihdon julistaminen on tarkoituksellista, vaikkei uskoisikaan salaliittoon

”Anteeksi vain, mutta kuulostaa ihan väestönvaihdolta”, lausui oikeusministeriksi valittu Leena Meri keväällä suorassa tv-lähetyksessä.

Väestönvaihdosta on puhunut myös ainakin Ylen mukaan esimerkiksi sisäministeriksi valittu Mari Rantanen sekä Helsingin sanomien mukaan myös puhemies Jussi Halla-aho ja valtiovarainministeri Riikka Purra”Väestönvaihdos” on mainittu myös perussuomalaisten ohjelmissa.

”Väestönvaihto” on äärioikeistolainen salaliittoteoria, jonka mukaan länsimaiden valkoinen väestö pyritään tietoisesti korvaamaan ei-valkoisella väestöllä ”globalistisen eliitin” tai juutalaisten ohjaamana (Encyclopaedia Britannica). Suojelupoliisin mukaan väestönvaihtoteoria on yksi äärioikeistolaisten terroristien aatteellisista vaikuttimista (Supo 2020 vuosikirja).

Jatka lukemista ”Väestönvaihdon julistaminen on tarkoituksellista, vaikkei uskoisikaan salaliittoon”

Netin vihakulttuuri radikalisoi nuoria miehiä – case Andrew Tate

”Naiset ovat ensisijaisesti miesten omaisuutta”, ”raiskattujen naisten tulee kantaa itse vastuuta raiskatuksi tulemisesta”, ”naiset kuuluvat kotiin”, ”naiset eivät osaa ajaa”. Tällaisia ajatuksia on esittänyt megasuosion saavuttanut Andrew Tate, joka on ollut otsikoissa meillä Suomessakin viime päivät. Nyt Tate on pidätetty ja häntä epäillään ihmiskaupasta ja raiskauksesta.

Tällaista naisvihaa, vähemmistöjen marginalisointia, pseudotiedettä ja salaliittoja levittävä henkilö on noussut yhdeksi maailman puhutuimmista henkilöistä. Eikä Tate ole mikään yksin ajatustensa harhaileva poikkeama. Tämän kaltaisille ajatuksille on kasvanut internetin pimeämmissä nurkissa kokonainen alakulttuuri, joka radikalisoi valtavat määrät nuoria miehiä. Yhdysvalloissa, Kanadassa ja esimerkiksi Saksassa on tapahtunut kymmenien ihmisten hengen vaatineita joukkomurhia, joissa tekijän on arvioitu olleen kytköksissä tällaista naisvihaa, misantropiaa ja radikaalia vähemmistövastaisuutta edustavaan alakulttuuriin.

Jatka lukemista ”Netin vihakulttuuri radikalisoi nuoria miehiä – case Andrew Tate”