Itärajalla on käynnissä Venäjän hybridioperaatio

Suomi on parhaillaan Venäjän häikäilemättömän hybridioperaation kohteena. Tilanne itärajalla kiristyy tunti tunnilta. Venäjä on tehnyt turvapaikanhakijoista hyväksikäytettäviä pelinappuloita, joita se masinoidusti työntää Suomeen. Uusimpien tietojen mukaan Venäjä työntää parhaillaan rajalle ihmisiä vastoin heidän omaa tahtoaan – he eivät edes halua Suomeen tai hakea turvapaikkaa.

Juuri tällaista tilannetta varten edellisellä hallituskaudella laadittiin uusi rajalainsäädäntö, joka joutuu nyt tulikasteeseen valitettavan nopeasti. Me emme yksinkertaisesti voi jättää valtion rajojen rauhallisuutta sotaa käyvän diktatuurin hyvän tahdon varaan. Meillä on pakko olla keinot torjua Venäjän aiheuttamia uhkia ja tahto käyttää näitä keinoja määrätietoisesti.

Jatka lukemista ”Itärajalla on käynnissä Venäjän hybridioperaatio”

Väestönvaihdon julistaminen on tarkoituksellista, vaikkei uskoisikaan salaliittoon

”Anteeksi vain, mutta kuulostaa ihan väestönvaihdolta”, lausui oikeusministeriksi valittu Leena Meri keväällä suorassa tv-lähetyksessä.

Väestönvaihdosta on puhunut myös ainakin Ylen mukaan esimerkiksi sisäministeriksi valittu Mari Rantanen sekä Helsingin sanomien mukaan myös puhemies Jussi Halla-aho ja valtiovarainministeri Riikka Purra”Väestönvaihdos” on mainittu myös perussuomalaisten ohjelmissa.

”Väestönvaihto” on äärioikeistolainen salaliittoteoria, jonka mukaan länsimaiden valkoinen väestö pyritään tietoisesti korvaamaan ei-valkoisella väestöllä ”globalistisen eliitin” tai juutalaisten ohjaamana (Encyclopaedia Britannica). Suojelupoliisin mukaan väestönvaihtoteoria on yksi äärioikeistolaisten terroristien aatteellisista vaikuttimista (Supo 2020 vuosikirja).

Jatka lukemista ”Väestönvaihdon julistaminen on tarkoituksellista, vaikkei uskoisikaan salaliittoon”

Onko hallitusohjelma ”lukematta paskaa” vai hyvinvointivaltion pelastus?

Orpon tulevan hallituksen toimintaa ohjaava ohjelma julkaistiin tänään pitkän odotuksen jälkeen. Ennakkoon ohjelman sanottiin olevan ”lukematta paskaa” tai vaihtoehtoisesti hyvinvointivaltion pelastus. Pikaisella perehtymisellä se ei vaikuttaisi olevan kumpaakaan.

Orpon konservatiivihallituksen tilannekuva on oikea, mutta hallitusohjelmaan kirjatut johtopäätökset ja toimenpiteet ovat laajalti täysin vääriä. Toisissa olosuhteissa ohjelma voisi toimiakin. Mutta vallitsevissa olosuhteissa ohjelma kurittaa pahiten niitä, joilla tässä maassa menee jo valmiiksi huonoimmin ja todennäköistä on, että tämä huono-osaisten joukko vain laajenee.

Jatka lukemista ”Onko hallitusohjelma ”lukematta paskaa” vai hyvinvointivaltion pelastus?”