Ruanda-malli on epäinhimillinen miljardiluokan turvallisuusriski

Ruanda-mallista maalataan populistisesti aivan liian ruusuista kuvaa, vaikka totuus on ihan jotain muuta.

Inhimillinen ulottuvuus on tietysti keskeisin Ruanda-mallin ongelmista. Tiedän, ettei kaikkia vaivaa mallin inhimilliset ongelmat kovin paljoa. Mutta toivoisin, että edes mallin järjettömistä kustannuksista ja turvallisuusriskeistä puhuttaisiin rehellisesti.

Esim. Iso-Britannialle Ruanda-malli maksaa yhtä turvapaikanhakijaa kohden noin kaksi miljoonaa euroa. Suomeen saapuu turvapaikanhakijoita tyypillisenä vuonna noin 5000, joten veronmaksajille tämä malli maksaisi karkeasti arvioituna 10 miljardia. Tämä tarkoittaisi valtionvelan tuplaamista.
Jatka lukemista ”Ruanda-malli on epäinhimillinen miljardiluokan turvallisuusriski”

Itärajalla on käynnissä Venäjän hybridioperaatio

Suomi on parhaillaan Venäjän häikäilemättömän hybridioperaation kohteena. Tilanne itärajalla kiristyy tunti tunnilta. Venäjä on tehnyt turvapaikanhakijoista hyväksikäytettäviä pelinappuloita, joita se masinoidusti työntää Suomeen. Uusimpien tietojen mukaan Venäjä työntää parhaillaan rajalle ihmisiä vastoin heidän omaa tahtoaan – he eivät edes halua Suomeen tai hakea turvapaikkaa.

Juuri tällaista tilannetta varten edellisellä hallituskaudella laadittiin uusi rajalainsäädäntö, joka joutuu nyt tulikasteeseen valitettavan nopeasti. Me emme yksinkertaisesti voi jättää valtion rajojen rauhallisuutta sotaa käyvän diktatuurin hyvän tahdon varaan. Meillä on pakko olla keinot torjua Venäjän aiheuttamia uhkia ja tahto käyttää näitä keinoja määrätietoisesti.

Jatka lukemista ”Itärajalla on käynnissä Venäjän hybridioperaatio”

Väestönvaihdon julistaminen on tarkoituksellista, vaikkei uskoisikaan salaliittoon

”Anteeksi vain, mutta kuulostaa ihan väestönvaihdolta”, lausui oikeusministeriksi valittu Leena Meri keväällä suorassa tv-lähetyksessä.

Väestönvaihdosta on puhunut myös ainakin Ylen mukaan esimerkiksi sisäministeriksi valittu Mari Rantanen sekä Helsingin sanomien mukaan myös puhemies Jussi Halla-aho ja valtiovarainministeri Riikka Purra”Väestönvaihdos” on mainittu myös perussuomalaisten ohjelmissa.

”Väestönvaihto” on äärioikeistolainen salaliittoteoria, jonka mukaan länsimaiden valkoinen väestö pyritään tietoisesti korvaamaan ei-valkoisella väestöllä ”globalistisen eliitin” tai juutalaisten ohjaamana (Encyclopaedia Britannica). Suojelupoliisin mukaan väestönvaihtoteoria on yksi äärioikeistolaisten terroristien aatteellisista vaikuttimista (Supo 2020 vuosikirja).

Jatka lukemista ”Väestönvaihdon julistaminen on tarkoituksellista, vaikkei uskoisikaan salaliittoon”